Facebook LinkedIn E-mail RSS

Testosteron – the Treasure

Published on 15/08/2012, by

...
Endelig et unikt fysisk trekk som tyder på ekstra Testosteron i omløp, ja – også på kvinner (!).. Dersom du har en lengre RINGfinger enn pekefinger har du mer Empower, får ting til å skje og skaper lettere nye ting (liten risiko-aversjon).

Fra Cambrigde; Meglerne med denne (“digit ratio”) tjener SEKS ganger mer enn de med lang pekefinger. Kvinner med lengst ringfinger er…røffe og de satser. Det er en pekepinn på testosteron, bokstavelig talt…og ofte medfører det sterke Sportsprestasjoner..

Heldigvis er ikke fysiske trekk en 100% predictor på adferd og livsvalg men YES det kan være noe her, la oss holde oss til det med Prestasjoner og Penger (kanskje sex..),

Det dreier seg om testosteron utlevert i fosterstadiet. Kennair ved NTNU forsker nå på “digit ratio”. På gruppenivå er det signifikante maskuline trekk som nevnt over, -på de med lengre ringfinger. Men det er jo en av flere indikatorer.

Den morsomme sammenhengen mellom fingeren, maskuline trekk/testosteron og prestasjoner er jo PENGER.

Evnen til å tjene mye penger.

Cambridge har en utdypende studie på det med dette lille fysiske trekket og pengestyrke.

– Kanskje også kvinner detter inn her om de ikke sakker akterut i avlstjenesten (forsinkes av hjemmetid med barn). John Coates er adferdsforsker og datt nesten av stolen av denne korrelasjon (finger/penger) . Sammenlignes meglere er de 6 ganger dyktigere, tjener 6 ganger mer,  de med lengst langfinger. Forskerne sier at Testosteron fremmer rask reaksjon og villighet til Risiko.  Intet nytt for meg men ja den megler/inntekt-sammenligning og fingeren er jo ..artig. .

Røkke har hatt mer nytte av den “fingeren” enn hvilken som helst utdannelse, det vet vi. Petter Stordalen også. It’s attitude.

Så var det andre prestasjoner; ja de viser seg å være typiske toppidrettsutøvere, ja..klart det er testosteron i det – sammen med andre fysiske betingelser…(og..strategisk tenking, øvelser i hodet omtrent som NLP  gir vinnere..)

“Mentalt tøffere, mer optimistiske, bedre i sport”  (Science Daily), British Journal of Psychology har også en sammenheng mellom finger’n og skolefag, mere matte og denslags i de med langfinger, letthet for språk ifb. med lengst pekefinger .

Sexuell legning; ja endel kvinner som er så tøffe kan ha lesbisk legning.-Og håndballspilleren Anja er jo en god og flott representant, jeg behøver ikke se etter hennes fingre. It’s obvious. Mens det omvendte behøver ikke korrelere.

Et annet sted står skrevet at den lange pekefingeren har sammenheng med den (ofte kvinnelige) semre romforståelsen, altså denne bil/lukeparkeringen som kvinner ofte driter seg ut på.. (noen menn også, jeg har en nabo med seilbåt i hagen…)

– Så bra!  Min RINGfinger har da hjulpet meg til å rygge hestehengere –  så da får det heller være med utålmodig og halvdårlig engelsk…

Ha ha, neste oppramsing; “God til å tjene penger, prestererer i sport, lett for matte, høy fruktbarhet,  voldelige tendenser” (økt sjanse for prostatakreft, menn). Det ser ut som sammenheng Finger, Testosteron og voldelighet er bare menn…  (Gruppe voldelige menn- Ringfingerren overrepresentert, gruppe voldelige kvinner ingen signifikant tyngde av Ringfinger..nuvel)- University of Alberta.

University of Bath har funnet ut at svært liten forskjell på de to fingre slår ganske mye ut på hormoner og derav adferd.  

Den tredje sammenheng mellom finger og adferd er jo sexualitet. Jeg har alltid tenkt at ultrafeminine (som Linni Mei… ) egentlig ikke har sterk sexdrift men sterk pleaser-drift…  –Jo mer jeg vet  jo bedre stemmer det. Det er mannlig hormon som øker sexual-drift og selvsagt skal både menn og kvinner ha en god dose av dette.  Så må vi huske (huske – dette er det ikke så mange som vet…) at både menn og kvinner har klimakterie og mister dette hormon blant andre- og det endrer personlighet og “power”. Hvem kjenner ikke igjen at vi mitt i livet kan ha en mer powerless status (ofte kvinner), eller potens ned (menn).

Vi ser  at sterke leder-evner, eller hva skal vi si; sterke  figurer i næringslivetet og i politikken ofte har et livlig og sterkt sexualliv. Berlouisconi i Italia, Strass-Kahn og Schwartchznegger (flere barn på si, bl.a.med hushjelpen..) men DE trekker ekstremt mot YTTRE  fløy her  (de er ikke akkurat gulroten i testosteronen).

Og de selvoptatte Narcissistiske Grandiose Mannfolka søker ofte  slike som Linni  Meister – eller si “damer med lite testo… de er  ofte mere underlegne, Pleasers, men de er ikke sterke sexuelt, – da kan de like godt ha 1m lange negler)

Tillegg: Strass-Kahn kan frikjennes fordi stuepiken har løyet (om deler- amerikansk rett) og hans rike kone har opprinnelig kausjonert ham ut for milliarder (frikjent) , men den afrikanske stuepiken hadde sæd i seg, det var på veggen etc….Var det en frivillig akt under romrengjøringen? (Rett efter nyheten som snakker om frifinnelse og igjen “mulig presidentkandidat ” så kommer faktisk en annen voldtekts anm. på ham fra, bl.a. Tristane Banon… 32år..dette er 2011.)

Andre storheter har ofte “en av hver”, en for The Brain og Det gode samspill, og en for ren Pleasure (som Bill Clinton).

Priviligerte?

Ja -makt- og kjendis/rikdom skaper som regel “frisone/lekeplass” og det fenomen er akkurat luftet ; i miljøer som rundt Strauss-Kahn er det ett lav-nivå syn på kvinner “he`s so Big”… Kvinnene rundt ham finner seg også i det… det er en strek i regningen at en stuepike fra Afrika sa fra. Dette var en avsporing ang. “ytre fløyen”, poenget er at sexuell drive, Powervilje -og det å oppnå noe, det henger ihop.

Noen vipper over, de mister gangsynet- det er jo eget tema, ja, nylig på TV så jeg dette frontet av Helene Uri og boka “Kjerringer”(opprør mot menn som svinger seg og vil at kvinner Pleaser dem..)

Tilbake til lang ringfinger, du har mer Power, – du bør forvalte din sexualkraft.  Ønsket er at denne Power og sexualkraft kan brukes til å skape og tjene og glede, ikke ydmyke andre.

Og noen har skjønt det:)

Torny Anina Boel, 2011

www.nyemindstep.com

Home Addicts & Habits Testosteron – the Treasure
credit
© 2012 - Addicts & Habits. All rights reserved.