Facebook LinkedIn E-mail RSS

“Skulptur av meg og” ….(Mammmmaaaaa)…

Published on 17/09/2012, by


John Arne Riises misnøye med skulpturen og behovet for tvitring om akkurat den setter mine hjerneceller i sving om en annen narcissist som kanskje media kunne gitt mer.. tja, oppmerksomhet og …ironi. Det er en styrtrik trøndersk Dagligvarehandler som deler ut en Gjev Pris hvert år…

“Colonialmajor” Odd Reitan deler ut en flott pris til noen som har utmerket seg og bidratt til samfunnsbygging gjennom verdibasert arbeid og vist evne til å beundre og unne andre… noe i den duren. Den deles ut på Colonialmajorens fødselsdag og er et oppstyr på Ladegården som samler presse , famile, andre…(men all respekt og all ære for at prisen er hele 2 mill til den heldige!!) men heng med;

Oppstyret hadde ikke vært snålt i seg selv – det snåle er at den heldige vinner får med dette en Skulptur av “Colonialmajoren” selv!  Og det er den samme som sitter i juryen og som overrekker herlighetene. En fugl kvitret at den skulpturen ser ut som majoren i sin dansebandtid, kan det da skyldes at han ikke ble nok sett som musiker? Begge sønnene synger av full hals på sine egne arrangerte bedriftsfester… (er meg fortalt). Publikum er da de ansatte så de kan vitterlig ikke velge bort å hylle disse (der heller)?

Mottaker av skulpturen av dansband-majoren får (igjen: flott) 2 millioner så vedkommende er minst like bastet og bundet til å beundre denne giveren (som en slags kjendis og musiker på vei utfor)..

Det viktigste med prisen hans er kanskje hamselv, siden han har så vanvittig mye penger og skal blåse dette opp på sin bursdag?

Hva med skulptur av meg? Ingen ansatte på heltid nu som kan beæres med hverken sang og dans eller skulptur av meg for “sin” gode innsats.. Men kansje min Odd Nerdrum avlegger (kunstner) skal få male meg ferdig og jeg betaler for begrenset antall Repro som da deles ut årlig – på Min bursdag- til noen som gavner samfunnet på frivillig basis eller som gjør samfunnsnyttige ting, som meg selv.

Et brunlig hud-dekkende nakenbilde i Nerdrumstil av meg selv – delt ut som takk til den jeg ønsker å fremheve årlig (bortsett fra meg selv) tilknyttet en sum som da skaper noe bra og noe …(som skurrer) ….- er det mer ko-ko enn skulpturen av Danseband-Odd på hans relaterte (utvalgtes) bokhylle?

Media synliggjør for mye “bank” på en (ung, sosial) sportsfyr som bare måtte si noe sånt som at “tittelen på skulpturen er dum”. Virkelig oppblåste fjols er lenger nord..

Og – det bor “Grandiosa” i folk av begge kjønn- mange er noen “Addicts”- og da bunner det i oppmerksomhet, belønningssenteret i hjernen, dopamin-topper… så, ja – noen gjør jo hva som helst som i Paradise Bordell. Det er ikke samme som janteloven å bremse og advare mot dette “kan jeg komme på TV- for enhver pris, please”.

Andre narcissister er Stordalen på scenen (betaler selv, som Reitan).

Det er også farlig for de unge med nedturen (etter TV styret) i Idol.

Piller og psykolog?

Tilogmed FB trigger hjernen på akkurat samme sett.

Men ikke alle har muligheten til å samle masse mennesker på Ladegården m/pressekorps og overrekkelse av ego-skulptur. Sukk.

Maleriet mitt er allerede i produksjon. Jeg skal ikke bli så misfornøyd og grinete ihht fjes, medaljer og utmerkelser  som Rimi -Hagen & Mille ble for noen år siden…de maleriene må ha vært forhåndspriset til mange hundre mill. Og antrekk a’la Breivik med alle de tullete (fake) utmerkelsene…

annina@addictsandhabits.com

Ta kontakt 9-11 på tlf 48269956

Home Addicts & Habits “Skulptur av meg og” ….(Mammmmaaaaa)…
credit
© 2012 - Addicts & Habits. All rights reserved.